❤ I love animals! A Hobbiállatok birodalma ❤


 

              

 

 

Ő itt Norfan, az oldal kabalája. Kattints rá, hogy fejlődjön, azaz nagyobb szintet érjen el! Bizonyos szintek elérése után más formát ölt. :)

 

HOLNLAP ADATOK

Szerkesztő: Fruzsina

Téma: Hobbiállatok

Nyitás: 2011. 03. 18.

Host: Gportal

Böngésző: Google Chrome

Kapcsolat: 

Fejléc és css: Saját készítésű

Bővebben =>

 

 

Gazdit keresünk! - segíts a kutyusokon!

Van köztünk kicsi és nagy, lány és fiú, idős és kölyök, hosszú és rövid szőrű, lakásba és udvarra kívánkozó, de egy dologban hasonlítunk: MINDANNYIAN EGY SZERETŐ CSALÁDRA ÉS EGY MELEG OTTHONRA VÁGYUNK!

 

Ha Borsod megyei vagy, vagy a környező megyékben élsz, és szeretnél egy barátot, egy hűséges társat, aki egy életen át melletted áll, akkor fogadd örökbe valamelyikünket! Mi rengeteg szeretettel fogjuk meghálálni!

 

Van, amelyikünket az utcán kóborolva találtak, és olyan is, aki már nem kellett a gazdijának. Jelenleg egy végtelenül kedves örökbefogadó családnál élünk, van úgy, hogy 20-30-an. Innen szeretnénk minél hamarabb egy kedves gazdihoz jutni. Ennél a családnál már rengeteg kutyus fordult meg. Volt olyan, akit egy idős néni vitt haza, és olyan is, aki kisgyermekes családhoz került. Talán mindannyian Fifit, a rossz sorsból megmentett ebet irigyeljük legjobban, akit bizony Németországban fogadtak örökbe. Innen is láthatjátok, hogy a távolság nem akadály.

 

Ha szeretnéd valamelyikőnket, előbb beszéld meg a szüleiddel, és gondolkozz el rajta, hogy biztosan jó körülményeket tudnál-e teremteni neki. Szűk lakásban, vagy panelházban a nagyobb testű kutyák nem érzik jól magukat, és kivétel nélkül az összes kutyus imád mozogni, ezért rendszeresen sétáltatnod kell. Az oltások és az élelem pedig nem kevés pénzbe kerül, ezt is figyelembe kell vennetek. Ha a szüleid is beleegyeznek, és megfelelő körülményeket tudtok teremteni a leendő házikedvencnek, vedd fel a kapcsolatot a kutyusok jelenlegi (nem végleges!) gazdájával. (A címet és a telefonszámot szívesen elküldöm emailben, ha megkérsz erre a csetben !)

 

"A neve nem vadkutya többé, hanem az első barát, mert barátunk lesz örökkön- örökké."  /Kipling/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dark_flight

Főoldal
A kezdőlap, ahová először jutsz

Kutya
Tudj meg mindent hűséges társunkról!

Macska
Merülj el a doromboló kiskedvencek világában!

Tengerimalac
Aranyos, pici szeretetgombóc részlege

Egyéb háziállatok
Tudnivalók a többiekről

Állatvédelem
Mert nekik is joguk van a boldog élethez!

Gazdit keresünk!
Szeretnénk egy jobb életet...

Szórakozás
Derülj jobb kedvre!

Személyes részleg
Néhány szó a szerkesztőről és háziállatairól

Oldal
A lappal kapcsolatos tudnivalók összessége

 

Yucca rengeteget segített az oldal létrejöttében, és egy verseny keretén belül állta az igazán kreatív oldalak költségeit. Ezúton szeretném megköszönni neki a sok segítséget!

 

ELITE CSERÉIM

Szép kinézetű, tartalmas, ízléses oldalak tárháza. Ha a te oldalad is viszont szeretnéd itt látni, a Csetben jelentkezhetsz. Ha kérhetem, lehetőleg háziállatos képpel tegyél ki! :)

 

   

   

   

   

   

  

Kép hamarosan: Viki ; Norii ; Monika ; Bebii ; Minzy ; Dóry&Milli

Szünetel: Sziszy

 

Pötyi  Tami   Brigii.  Etus

Brigi és Tomi  Dóri  Linu

Amy  Breki  Katherine  Senussya

Bonnie  Mimyxx  CanĐy

Szösszenet  Leenus  Peggy

Lala  VMarcy  Emily1828

Klaudia  Amy ákos ❤ Szofi

Lou&Amme&Flosz&Hazza

Milli Lulu ❤ Unico ❤ Marina

Pötyi

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!